is opgericht in 1907 door Gerrit (Gait) de Wilde. Samen met zijn vrouw Trijntje (Triene) werd er op ‘de Snarrewiend’ in Emst gestart met een metselbedrijf. Het bedrijf werd in 1942 overgenomen door zijn twee zonen Hendrik en Reinder.

Dertig jaar later nam Reinder’s zoon Wim de zaak over en vanaf 1977 deed hij dit samen met zijn zwager Bart Steunenberg. In die periode zijn de diensten uitgebreid en werd het een allround aannemersbedrijf.

Tegenwoordig is Aannemersbedrijf G. de Wilde gevestigd te Vaassen en wordt geleid door de vierde generatie, Berry de Wilde.

Inmiddels bestaat Aannemersbedrijf G. de Wilde te Vaassen bijna 115 jaar en zijn wij uitgegroeid tot een middelgroot aannemersbedrijf die actief is in de nieuwbouw, verbouw, onderhoud en renovatie in zowel de woning- als utiliteitsbouw.

Daarnaast beschikken wij over een timmerwerkplaats waar we kozijnen, ramen, deuren en trappen op maatproduceren.

Aannemersbedrijf De Wilde is actief in de regio Epe - Zwolle - Deventer - Apeldoorn en bedient zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Kortom, een bedrijf dat in de afgelopen eeuw bewezen heeft garant te staan voor kwaliteit en beschikt over kennis en vakmanschap die we willen benutten om samen met u te bouwen aan uw dromen en woonwensen.

Bouwgarant

Aannemersbedrijf de Wilde is aangesloten bij Bouwgarant.

Bouwend Nederland

Aannemersbedrijf de Wilde is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Contact

Wij denken graag met u mee. Of het nu gaat om het plaatsen van een dakkapel of de bouw van een volledige woning.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of advies op maat.

Neem contact op