In opdracht van – en samenwerking met Van Triest schilders zijn we recentelijk bezig geweest met de houtrenovatie van een prachtig notarispand bij ons in Vaassen.
We vervangen en herstellen onder andere kozijndorpels en -stijlen, luiken, panelen en boeidelen.
Onze timmerman kon hier qua ambacht zijn timmerhart ophalen!
Installatiebedrijf Reusken B.V. was ook betrokken en heeft zink- en dakwerk voor ons hersteld.20220927 155110

Na onze bouwvak vakantie zijn wij gestart met de verbouw van een woonboerderij te Beemte Broekland. Dit naar een ontwerp van Mölder Bouwadvies en realisatie. De verdieping van deze prachtige woonboerderij zal worden voorzien van een geïsoleerde inrichting met overloop, slaapkamers en badkamer. De installaties worden verzorgd door Installatiebedrijf De Wijnbergen.
Wij zullen onze werkzaamheden begin oktober aan onze opdrachtgever opleveren.Beemte Broekland Afbeelding1

Binnenkort starten wij in Veessen met de verbouwing van een zolderverdieping. Dit naar een ontwerp van BouwOntwerp De Jong uit Vaassen. Wij zullen, naast het vernieuwen van de complete installaties, onder andere Velux dakramen plaatsen, het schuine dak aan de binnenzijde voorzien van afgewerkte isolatiepanelen en ook de vloer zal worden na geïsoleerd met van minerale wol voorziene Fermacell vloerelementen. Zo zal onze opdrachtgever er na oplevering warmpjes bijzitten 😉. Ook heeft zij recht op subsidie. Bent u benieuwd naar de huidige mogelijkheden en voorwaarden voor subsidies, kijkt u dan eens op: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenarenVeessen fb1024 1

In Veessen zijn wij onlangs begonnen met de dakrenovatie van een woonboerderij. De oude kapconstructie is gesloopt tot op verdiepingsvloer niveau. De nieuwe constructie staat inmiddels weer en de nieuwe, geïsoleerde dakplaten liggen klaar om te worden geplaatst. Als dakbedekking wordt een fraaie OVK klassiek, blauw gesmoord toegepast.

Veessen

In opdracht van- en samenwerking met Reusken Vaassen hebben wij onlangs de aanpassing en uitbreiding van een bestaand dakkapel opgeleverd, geheel uitgevoerd in onderhoudsarme materialen. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. 😉 Maar oordeelt u zelf op basis van de foto’s voor en na. Naast dat het er fraai uitziet heeft het ook in praktische zin meer ruimte opgeleverd in de bestaande slaapkamer en de door Reusken gerealiseerde nieuwe badkamer. Op naar de volgende maar weer!

 

2022 05 13 Dakkapel op maat Emst

In Vaassen hebben we er recentelijk technisch weer bij en kunnen we lekker voor uit. Het kaphout staat gereed en de dakplaten liggen gereed om gelegd te wordent. Buiten zal de metselaar de topgevels nog metselen en dan is het de beurt aan de voeger die de gevelopeningen gaat voorbereiden op het plaatsen van de kunststof kozijnen wat onze opdrachtgever in eigen beheer zal uitvoeren. We houden u op de hoogte!2022 05 06 Jonas

Eind maart zijn we in samenwerking met onze opdrachtgever begonnen aan een fraaie woning uitbreiding in Vaassen. De woning wordt flink onder handen genomen. De betonvloeren zijn inmiddels al gestort. In samenwerking met de opdrachtgever zullen er de komende weken diverse werkzaamheden uitgevoerd worden. De werkzaamheden lopen lekker door en we houden u op de komende tijd op de hoogte!

 

 

2022 04 14 Jonas

In Apeldoorn vorderen de werkzaamheden ten behoeve van de realisatie van een nieuw bedrijfspand gestaag. Inmiddels zijn we nagenoeg wind- en waterdicht onder andere in samenwerking met de Kollen Groep, Harleman Constructies, Aluvo Geveltechniek, Tessedaken en Gelders Service Bedrijf. Met elkaar plannen we nu naar de stort van de begane grondvloer op maandag 4 april wat zal worden verzorgd door Westeneng Betonbedrijf10 03 22 Nieuwbouw bedrijfspand 2.

In Oosterbeek hebben wij een verbouwing opgeleverd met als laatste deelproject, het plaatsen van een balustrade op een bestaand, plat dak. Dit alles naar een ontwerp van onze opdrachtgever en technische uitwerking van @harlemanengineering. De fabricage en levering is gedaan door @harleman.constructies en het plaatsen en waterdicht afwerken was een samenwerking tussen De Wilde, @installatiebedrijfreusken en @harleman.constructies. Op naar de volgende maar weer!

 

Oosterbeek IMG 20220211 WA0009

Al voor de jaarwisseling mochten wij de gewaardeerde opdracht ontvangen betreffende het aan- en verbouwen van een bestaande woning te Vaassen. Inmiddels zijn we begonnen met de voorbereiding en inkoop en de start staat gepland voor volgende maand. De opdrachtgever zal een aantal bouwdelen in eigen beheer uitvoeren en de complete installaties zullen worden verzorgd door Gelders Service Bedrijf. We gaan er met elkaar weer wat moois van maken!2022 02 01 woning vaassen

Recentelijk leverden wij de renovatie van de voor- en achtergevel op van een woning te Oosterbeek. In 2015 leverden wij voor dezelfde opdrachtgever een uitbreiding op, met prachtige western red cedar gevelplanken. Nu waren dus de topgevels van de woning aan de beurt om er een geheel van te maken. En het resultaat mag er wat ons betreft zijn ! Beoordeeld u zelf maar op basis van de bijgevoegde foto's. De kozijnen en de HR ++ beglazing zijn geleverd door onze collega Bouwbedrijf en Timmerfabriek de Haan BV.. Volgende week gaan we de laatste klus op dit project uitvoeren; het plaatsen van een zwart, stalen balustrate op het platte dak. Dit doen we in samenwerking met Harleman Constructies BV en Installatiebedrijf Reusken B.V. 

 

Oosterbeek 2022

Bouwgarant

Aannemersbedrijf de Wilde is aangesloten bij Bouwgarant.

Bouwend Nederland

Aannemersbedrijf de Wilde is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Mantelzorgwoning

Zorgt u als mantelzorger voor bijvoorbeeld uw vader, moeder of een ander familielid of vriend? Dan is het voor beide partijen prettig dat u dicht bij elkaar woont.

Meer informatie