Deze week mochten wij de gewaardeerde opdracht ontvangen voor het realiseren van een uitbreiding met woonkeuken bij een bestaande villa in Epe. 
Dit naar een ontwerp van https://inktviz.nl/ 
https://www.molderbouwadvies.nl/ ondersteunde ons in het voortraject tot opdracht. 
Bij ijs en weder dienende, afronding voorbereiding net voor- en start uitvoering, direct na de bouwvak vakantie. We gaan er met elkaar weer wat van maken. Fijn Paasweekend gewenst! 

3d Harms Epe De Wilde Vaassen

Recentelijk zijn we gestart met het realiseren van een tweetal uitbreidingen bij een bestaande woning. De prijsvorming voor dit project is gedaan door Mölder Bouwadvies en realisatie

Aan de achterzijde van de woning komt een bouwkundige serre en aan de zijkant van de woning een erker. Een leuk en uitdagend project waar alle facetten van de bouw aan bod komen.

De installaties worden uitgevoerd door Installatiebedrijf Reusken b.v.

We gaan er weer wat van maken met elkaar!3D.jpg

Allereerst voor een ieder de beste wensen voor het nieuwe jaar. Ook wij zijn weer begonnen na onze kerstvakantie. 2023 beginnen we met verschillende projecten, waaronder de verbouw van een kantoor en de verbouw van een woning. Ook zijn we gestart met het realiseren van een aanbouw onder architectuur bij een woning in Vaassen. Wij hebben er weer zin in!09 01 23 pl gr best nieuw 002

Alweer de laatste week van 2022, wat gaat de tijd toch hard! Wij zijn gesloten van vrijdag 23 december 2022 16.00 uur tot en met zondag 8 januari 2023.
Vanaf maandag 9 januari 2023 staan wij weer uitgerust voor u klaar.
Wij wensen iedereen prettige feestdagen en vooral een prachtig 2023 toe in goede gezondheid!

 laatste (1).jpg

Na een bijzonder prettig verlopen bouwproces hebben wij recentelijk een aan- en verbouw bij een bestaande woning in Vaassen opgeleverd.  
Er zat een sprong in de bestaande achtergevel en die is rechtgetrokken. Dit middels het plaatsen van een driedelige hefschuifpui ‘op maat’, wat de nieuwe ruimte zoveel lichter en ruimtelijker heeft gemaakt.
Installatiebedrijf Reusken B.V. was ook betrokken en verantwoordelijk voor de complete installaties.
De opdrachtgever heeft in eigen beheer de nieuwe vloerafwerking georganiseerd en het behang-, schilder- en sauswerk door Schildersbedrijf Van Gortel.
Het resultaat mag er zijn, maar oordeelt u zelf op basis van de foto’s!06 12 22 buiten

In opdracht van – en samenwerking met Van Triest schilders zijn we recentelijk bezig geweest met de houtrenovatie van een prachtig notarispand bij ons in Vaassen.
We vervangen en herstellen onder andere kozijndorpels en -stijlen, luiken, panelen en boeidelen.
Onze timmerman kon hier qua ambacht zijn timmerhart ophalen!
Installatiebedrijf Reusken B.V. was ook betrokken en heeft zink- en dakwerk voor ons hersteld.20220927 155110

Na onze bouwvak vakantie zijn wij gestart met de verbouw van een woonboerderij te Beemte Broekland. Dit naar een ontwerp van Mölder Bouwadvies en realisatie. De verdieping van deze prachtige woonboerderij zal worden voorzien van een geïsoleerde inrichting met overloop, slaapkamers en badkamer. De installaties worden verzorgd door Installatiebedrijf De Wijnbergen.
Wij zullen onze werkzaamheden begin oktober aan onze opdrachtgever opleveren.Beemte Broekland Afbeelding1

Binnenkort starten wij in Veessen met de verbouwing van een zolderverdieping. Dit naar een ontwerp van BouwOntwerp De Jong uit Vaassen. Wij zullen, naast het vernieuwen van de complete installaties, onder andere Velux dakramen plaatsen, het schuine dak aan de binnenzijde voorzien van afgewerkte isolatiepanelen en ook de vloer zal worden na geïsoleerd met van minerale wol voorziene Fermacell vloerelementen. Zo zal onze opdrachtgever er na oplevering warmpjes bijzitten 😉. Ook heeft zij recht op subsidie. Bent u benieuwd naar de huidige mogelijkheden en voorwaarden voor subsidies, kijkt u dan eens op: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/isde/woningeigenarenVeessen fb1024 1

In Veessen zijn wij onlangs begonnen met de dakrenovatie van een woonboerderij. De oude kapconstructie is gesloopt tot op verdiepingsvloer niveau. De nieuwe constructie staat inmiddels weer en de nieuwe, geïsoleerde dakplaten liggen klaar om te worden geplaatst. Als dakbedekking wordt een fraaie OVK klassiek, blauw gesmoord toegepast.

Veessen

In opdracht van- en samenwerking met Reusken Vaassen hebben wij onlangs de aanpassing en uitbreiding van een bestaand dakkapel opgeleverd, geheel uitgevoerd in onderhoudsarme materialen. En het resultaat mag er zijn, al zeggen we het zelf. 😉 Maar oordeelt u zelf op basis van de foto’s voor en na. Naast dat het er fraai uitziet heeft het ook in praktische zin meer ruimte opgeleverd in de bestaande slaapkamer en de door Reusken gerealiseerde nieuwe badkamer. Op naar de volgende maar weer!

 

2022 05 13 Dakkapel op maat Emst

Bouwgarant

Aannemersbedrijf de Wilde is aangesloten bij Bouwgarant.

Bouwend Nederland

Aannemersbedrijf de Wilde is aangesloten bij Bouwend Nederland.

Mantelzorgwoning

Zorgt u als mantelzorger voor bijvoorbeeld uw vader, moeder of een ander familielid of vriend? Dan is het voor beide partijen prettig dat u dicht bij elkaar woont.

Meer informatie